luni, 28 martie 2011

Budinca de cartofi cu branza

Nu putea trece week-end-ul fara sa mai gatesc si eu ceva, nu?
Voila!

Ingrediente:
  • 1 kg cartofi
  • 400 g branza telemea rasa (nu foarte sarata si nu foarte zemoasa)
  • 5 oua
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 1/2 leg marar tocat marunt-marunt

Preparare:
Cartofii se curata si se taia jumatati, dupa care se pun la fiert cu apa si sare.
Din celelalte ingrediente se face o compozitie, amestecandu-le bine-bine.
Dupa ce cartofii au fiert, se sfarama si se torna peste ei compozitia deja preparata. Le amestecati.
Se pun intr-un vas de yena uns cu ulei sau unt si se baga la cuptor pentru 45-50 minute.
Se poate servi ca gustare, garnitura sau cum vreti voi!

Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu